Danas je svetkovina Gospodnjeg Uskrsnuća. Najveći i najstariji kršćanski blagdan. SVIM VJERNICIMA NEKA JE SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!

BLAGDANI U IDUĆEM TJEDNU

Ponedjeljak:    Vazmeni ponedjeljak

Nedjelja:          2. Vazm. nedj. – NEDJELJA BOŽANSKOG MILOSRĐA

MISNE NAKANE U  ROKOVCIMA

Uskrsni ponedj. u  09.00:      

                           u 11.00:      

Uskrsni utorak   u 18.30:

Uskrsna srijeda  u 18.30:

Uskrsni četvrtak u 18.30:

Uskrsni petak     u 18.30:

Uskrsna subota  u 08.00:       

                           u 19.00:

NEDJELJA         u  09.00:     

                           u 11.00:   

            MISNE NAKANE U ANDRIJAŠEVCIMA

NEDJELJA         u 18.30:         

UREDOVNO VRIJEME ŽUPNOG UREDA

Idući tjedan župni ured radi samo  UTORKOM I  PETKOM prijepodne od 09-11 sati, a SRIJEDOM i ČETVRTKOM poslijepodne od 16-18 sati.

DEVETNICA BOŽANSKOM MILOSRĐU

Iduće nedjelje slavimo drugu vazmenu nedjelju koja se još naziva Nedjelja Božjeg milosrđa. Svaki dan u 15.00 sati u Rokovcima će se moliti pobožnost Milosrdnom Isusu.

ZAHVALA ZA VELIKI TJEDAN

Na koncu Velikoga tjedna i ovih velikih dana želim zahvaliti svima Vama koji ste  u jako lijepom broju sudjelovali kod obreda Vazmenog trodnevlja. Hvala našim pjevačima i orguljašicama, čitačima, članovima KUD-a, , ministrantima i zvonarima. Hvala svima vama koji ste svojim darom doprinijeli da se naše crkve mogu ovako svečano i lijepo ukrasiti. Hvala svima koji ste u korizmi  dali  svoj dar u novcu ili naravi za potrebe siromašnim. Zahvaljujemo i onima koji su te darove sortirali i odnijeli potrebnima. Neka nam sva dobra djela koja smo učinili Gospodin blagoslovi i uzvrati!

ŽUPNA KATEHEZA

KRIZMANICI u srijedu u 19.00 sati

PRVOPRIČESNICI u subotu u 10.00 sati

NAŠI POKOJNI

U prošlom tjednu umrla je naša župljanka:

RUŽICA HODAK iz Rokovaca, Plavi Jadran 25

KRŠTENJA

Na uskrsni ponedjeljak sveto krštenje će primiti:

MIHAELA PEMPER, kći Ivana i Marije Pemper iz Rokovaca, Pavina 44

ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ

- U subotu 27.  travnja 2019. u crkvi Sv. Andrije u Andrijaševcima kršćansku ženidbu će sklopiti IGOR KOVAČEVIĆ iz Vinkovaca,Blok Vl. Nazora 9 i KATARINA MARINIĆ DUKTAJ iz Andrijaševaca, Kolodvorska 58. Molimo za naše mladence!

MONS. IVAN ČURIĆ - NAŠ NOVI POMOĆNI BISKUP

Na uskrsni ponedjeljak, naša Đakovačko-osječka nadbiskupija dobiva novog pomoćnog biskupa u osobi mons. Ivana Ćurića, dosadašnjeg generalnog vikara naše Nadbiskupije. Ovo imenovanje objavila je Apostolska nuncijatura u Hrvatskoj  11. ožujka 2019., a biskupsko ređenje će biti 22. travnja u 16.30 sati u đakovačkoj katedrali.  Zahvaljujemo Svetom Ocu na ovom imenovanju i nadamo se da će ono biti na korist i izgradnju naše mjesne Crkve. Mons. Čuriću čestitamo na izboru za biskupa i u njegovoj službi želimo mu puno uspjeha i Božjeg blagoslova.

SUSRET MLADIH ĐAKOVAČKO-OSJEČKE NADBISKUPIJE

Naša Đakovačko-osječka nadbiskupija uskoro organizira nadbiskupijski susret mladih koji će se održati u subotu 25. svibnja 2019. u Vinkovcima. Geslo susreta glasi: "Ne boj se! Samo vjeruj!", i sadrži posebnu poruku mladima za današnje vrijeme. Susret će biti cjelodnevni od jutra do večeri, a sadržavat će molitvu, pjesmu, predavanja, radionice, pripravu za sv. Ispovijed i sv. Misu. Na kraju će sve završiti prigodnim duhovnim koncertom. Pozivamo sve mlade da se prijave na ovaj susret. Prijave primamo u sakristiji i župnom uredu.