Danas je 13. nedjelja kroz godinu. U našim Andrijaševcima danas je župno klečanje. Između jutarnje i podnevne mise izložit ćemo Presveti Oltarski Sakramenat za adoraciju i osobnu  molitvu.

SPOMENDANI I BLAGDANI U IDUĆEM TJEDNU

Srijeda:                        SV. TOMA, apostol

Četvrtak:         Sv. Elizabeta Portugalska

Petak:              SV. ĆIRIL I METOD, slavenski apostoli

Subota:                        Sv. Marija Goretti, dj. i mč.

Nedjelja:          14. NEDJELJA KROZ GODINU

SVETE MISE U  ROKOVCIMA          

Utorak        u  18.30:              

Srijeda        u 18.30:   

Četvrtak      u 18.30:  

Petak          u 18.30:

Subota        u 08.00:   

NEDJELJA u 09.00:  

                    u 11.00:

            SVETE MISE U  ANDRIJAŠEVCIMA

NEDJELJA  u  18.30:

 UREDOVNO VRIJEME ŽUPNOG UREDA

Idući tjedan župni ured radi UTORKOM i  PETKOM prijepodne od 09-11 sati, SRIJEDOM i  ČETVRTKOM poslijepodne od 16-18 sati.

PRVI PETAK U SRPNJU

U petak je Prvi petak u mjesecu srpnju dan kada u svojoj kršćanskoj duhovnosti posebno častimo Presveto Srce Isusovo. Prije večernje sv. mise bit će mogućnost za sakrament Pomirenja, a poslije sv. mise euharistijsko klanjanje.

LUKNO

Danas završava mjesec lipnj i prva polovica ove godine pa podsjećamo da od srpnja pa nadalje možete početi polako donositi lukno. Lukno je propisani godišnji prilog koji je svaka obitelj dužna dati za svoju župnu zajednicu. Ne zaboravimo da se od lukna financira naša župa i mi nemamo drugih prihoda osim redovite milostinje i lukna i zato je važno da tu obavezu ne zanemarimo. Zahvaljujemo svima koji ste do sada podmirili svoje obveze prema Crkvi.

MLADA MISA don JOSIPA MUDROG

U mjesecu srpnju našu župu očekuje još jedno veliko slavlje, a to je Mlada misa don  Josipa Mudrog. Mlada misa je rijedak događaj u nekoj župnoj zajednici i stoga kao župa moramo biti sretni i ponosni što imamo taj privilegij da ove godine imamo mladomisnika. Svako duhovno zvanje je veliki Božji blagoslov.

Pozivamo sve župljanje da svojim prilogom pomognete organizaciju Mlade mise. Do sada je samo 15-tak obitelji dalo svoj dar. Molimo Vas da pokažete svoju ljubav i solidarnost i pomognete mladomisniku i njegovoj obitelji.

DAROVATELJI ZA CRKVU       

JURKOVIĆ DRAGAN, Andrijaševci             200 kn

PRANJKOVIĆ DRAGAN, Rokovci               200 kn

JURKOVIĆ JOSIP, Rokovci                          150 kn

JEDNA OSOBA, Andrijaševci                                   100 kn

FOTOGRAFIJE OD PRVE PRIČESTI I KRIZME

Pozivamo sve prvopričesnike i krizmanike koji još nisu preuzeli svoje fotografije od Prve pričesti i Krizme da slobodno dođu u župni ured i to učine.