Danas je 22. nedjelja kroz godinu.

SPOMENDANI U IDUĆEM TJEDNU

Utorak:                        Sv. Grgur Veliki, papa i naučitelj

Četvrtak:         Sv. Terezija iz Kalkute, redovnica

Subota:                        Sv. Marko Križevčanin, prezbiter i mučenik

Nedjelja:          23. NEDJELJA KROZ GODINU; Mala Gospa

SVETE MISE U  ANDRIJAŠEVCIMA

Utorak        u  08.00:  

Srijeda        u 08.00:   

Četvrtak      u 08.00:  

Petak            u 08.00:

Subota         u 08.00:               

NEDJELJA u 09.00:

                     u 11.00:

SVETE MISE U  ROKOVCIMA

NEDJELJA  u  18.30:

UREDOVNO VRIJEME ŽUPNOG UREDA

Idući tjedan župni ured radi UTORKOM i  PETKOM prijepodne od 09-11 sati, SRIJEDOM I ČETVRTKOM poslijepodne od 16-18 sati.

ŽUPNIKA ZAMJENJUJE VLČ. IVAN BEGOVIĆ

Idući tjedan župnik je odsutan i zamjenjuje ga vlč. IVAN BEGOVIĆ, župnik iz Retkovaca. U slučaju sahrane ili nekog drugog važnog razloga obratite se njemu na broj:  telefon: 032/209-001; mobitel: 098-942-2291

·         TRODNEVNICA UOČI MALE GOSPE

U Gospinom svetištu u Prkovcima uoči blagdana Male Gospe održat će se duhovna priprava. U četvrtak i petak sveta misa je u 19 sati. U subotu misa je u 20 sati nakon koje je procesija s kipom i svijećama. Nakon prosesije započinje cjelonoćno klanjanje s nakanom za sve obitelji naših župa. Na sam blagdan mise su u 06, 09 i 11 sati. Prije svetih misa prilika je za sv. ispovijed.

ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ

- u subotu 07. rujna 2019. u crkvi sv. Roka u Rokovcima u 18.30 sati kršćansku ženidbu će sklopiti  ANTUN REGVAT iz Cerne, Jurišićeva 24 i ANA GEROVAC iz Rokovaca,  13

LUKNO

Započeo je mjesec rujan s kojim ulazimo u posljednju četvrtinu ove godine pa podsjećamo da možete početi polako donositi lukno. Lukno je propisani godišnji prilog koji je svaka obitelj dužna dati za svoju župnu zajednicu. Zahvaljujemo svima koji ste do sada podmirili svoje obveze prema Crkvi.

HODOČAŠĆE U MARIJU BISTRICU I IVANEC

Krajem mjeseca rujna, u subotu 28. rujna naša Nadbiskupija poziva na veliko hodočašće u Mariju Bistricu i Ivanec prigodom 100-te godišnjice rođenja našeg blagopokojnog biskupa Ćirila Kosa. Na ovo hodočašće pozivaju se vjernici iz svih župa naše đakovačko-osječke nadbiskupije, pa tako i naše. Tko god želi poći na ovo cjelodnevno hodošašće neka se do 15. rujna prijavi u župnom uredu i sakristiji. Cijena puta po osobi će biti oko 150 kn.

GODIŠNJE KLANJANJE U ROKOVCIMA

Iduće nedjelje u našim Rokovcima je godišnje klečanje. Prije večernje svete mise u 17.30 izložit ćemo Presveti Oltarski Sakramenat te u molitvi, pjesmi i razmatranju poklonit ćemo se euharistijskom Isusu, zahvaliti mu za sva dobročinstva i moliti ga sve naše potrebe.