NASLOVNICA, PROPOVIJED

Rajko Bundalo: Sada nam je prilika da srcem dođemo do Krista

U emisiju LAUDATO TV   se javio i Rajko Bundalo, te iznio svoje životno svjedočanstvo. – Moj se život temelji na iskrenosti i dobroti i to sam našao u Kristu. Cijeli život sam pazio da budem istinit i uvijek sam bio više okrenuti prema drugima.

 

U svemu tome mi je jako bila bitna društvena komponenta i zato sam otišao na kazališnu scenu, sve dok nisam doživio svoj rat i shvatio da ja sebe ne mogu spasiti, samo me Isus Krist može spasiti. Sami uzimamo život u svoje ruke, uzdamo se u iluzorne sustave, ali to je put laži i propasti i to nas odvaja od Božje istine.

Kad su se dogodile katastrofe u mojem životu, tada se desilo moje obraćenje. Ovo što se sada dešava je krik, ovo je zadnji čas da se obratimo. Obratite se i vjerujte Evanđelju, to je ključ spasa. I dajem savjet da se o tom virusu ne razgovara previše, nego da se više čita Sveto pismo, pogotovo Otkrivenje. I sada kada ne možemo ići u Crkvu, sada nam je prilika da srcem dođemo do Krista i shvaćamo koliko smo željni sresti čovjeka – poručio nam je Bundalo.

https://www.youtube.com/channel/UC4SAIIFrFN8bv4meC0ppcKA

 

 

SVETA MISA SUBOTA ROKOVCI 01.04.2023 17.30 sati + Manda i Petar Mujan

X
%d blogeri kao ovaj: