NASLOVNICA, ŽIVOT CRKVE

SLAVLJE KRIZME U NAŠOJ ŽUPI

Iduće nedjelje u našoj župi bit će slavlje sv. Krizme, tj. podjela sv. Potvrde našim mladima koji su se pripremali i ispunili sve uvjete koje Crkva traži za ovaj sakramenat. Krizmanika iz Rokovaca i Andrijaševaca ukupno ima 41, a Krizmu će im podijeliti mons. dr. Đuro Hranić, nadbiskup Đakovačko-osječke nadbiskupije. Nadamo se lijepom i sunčanom vremenu i zato slavlje Krizme planiramo održati na vanjskom oltaru i dvorištu crkve u Anrijaševcima u 11.00 sati.

 

 

ISPIT ZA KRIZMANIKE

Prije krizme svi kandidati trebaju pristupiti provjeri na kojoj će pokazati koliko su spremni i koliko poznaju svoju katoličku vjeru. Susret krizmanika s biskupovim delegatom održat će se u petak u 20.00 sati u dvorani u Rokovcima. Pozivamo sve krizmanike da se dobro pripreme ovaj susret.

 

 

GENERALNA PROBA UOČI KRIZME I SVETA ISPOVIJED ZA KRIZMANIKE

U subotu u 16.00 sati u dvorištu crkve u Andrijaševcima održat ćemo završne pripreme za Krizmu i generalnu probu i zato malimo sve krizmenike da na nju dođu. Nakon probe imat ćemo i sv. Ispovijed za krizmanike i kumove. Roditelje i ostale članove obitelji pozivamo da na ispovijed dođu u radne dane od utorka do petka u 18.00 sati.

Odgovori

NEDJELJA 05.12.2021.ANDRIJAŠEVCI 09.00 sati + Saša Keser,11.00 sati ZA ŽUPLJANE; + Milan i Ana Bukovac
ROKOVCI 18.30 sati + Nikola Rupčić

X
%d blogeri kao ovaj: