NASLOVNICA

SVETKOVINA PETRA I PAVLA

U utorak, 29. lipnja Crkva slavi svetkovinu dvojice apostolskih prvaka, sv. Petra i Pavla. Petrovo je veliki blagdan kada se diljem naših biskupija rede novi svećenici. Ove godine naša nadbiskupija obogatit će se za 4 nova mladomisnika, među njima će biti naš župljanin vlč. Marko Obradović.

 

Svi koji ste se prijavili za odazak u Đakovo autobusom budite spremni pred crkvom u Andrijaševcima u 9 sati. Polazak je u 9.15 sati. Mjesta u autobusu još ima pa ako tko još želi ići možete se još prijaviti. Sveta misa u Đakovu započinje u 10.30 sati.

Nakon Petrova pred nama kao župnom zajednicom predstoji veliko slavlje Markove Mlade mise koja će biti u Nedjelju 25. srpnja U danima prije središnjeg slavlja bit će i trodnevnevenica u našoj župi i mi se za ove događaje moramo dobro pripremiti.

Mlada Misa nije samo slavlje jednog svećenika i njegove obitelji, nego je to slavlje cijele župne zajednice i zato se svi u ovo slavlje trebamo uključiti. Mi želimo da se u organizaciju ove svečanosti uključe cijeli Rokovci i Andrijaševci, cijela naša Općina, sve udruge koje djeluju u njoj kao i svi vjernici, svatko na svoj način.

Zato vas sve pozivamo da se odazovete i da budete spremi dati svoj doprinos. Vjerujem da ćete mnogi od vas osjetiti potrebu dati makar i skromni dar i financijski pomoći obitelji Obradović organizaciju ovoga slavlja.

Nemojte se toga ustručavati, nego svoj prilog donesite u župni ured, a mi ćemo ga uručiti mladomisniku. Neka to bude znak našeg zajedništva, solidarnosti i kršćanske ljubavi. Unaprijed hvala! Zbog odlaska u Đakovo sv. misa u župi će biti ujutro u 8 sati.

Odgovori

SVETA MISA ČETVRTAK 19.05.2022 ANDRIJAŠEVCI 18.30 sati+ Ivan Uremović

X