MOLITVE, NASLOVNICA

SVAKODNEVNA MOLITVA U ADVENTU

Vječni Oče, prikazujem Ti  Predragocjenu Krv Tvoga Sina Gospodina našega Isusa Krista, sjedinjenu sa svim današnjim svetim Misama zornicama, slavljenim širom svijeta, za mene, moju obitelj, za zadovoljštinu za svoje (naše) grijehe, za sve svete duše u čistilištu i za sve grešnike diljem svijeta, za svećenike, za grešnike u čitavoj Crkvi i za one u našim obiteljima, zajednicama   Amen!

Presveto Srce Isusovo, prikazujem ti  po Bezgrešnom Srcu Marijinu sve molitve, djela i trpljenja ovoga dana kao naknadu za svoje (naše) grijehe i uvrede i na sve one nakane na koje se Ti neprestano prikazuješ na Oltaru.  Osobito ti ih prikazujem za svetu Crkvu, za Svetoga Oca, svećenike, (nabrojite svoje nakane), Amen

Oče, Prikazujem Ti  sve svoje nakane i   molitve (šutnja) i stavljam ih u Svete Mise koje se danas slave po   cijelom svijetu, načast i slavu tvoje gorke muke i smrti, da  dobijem oproštenje zasluženih kazna, da više ne robujem sotoni i grijesima, nego da budem slobodan za Tebe i službu koju si za mene namijenio.  Molim te, propeti Isuse, daj da mi bude  na spas sveta tvoja Krv, koju si za me  prolio. Amen.

Sveti Mihaele, arkanđele,  brani nas u boju; proti pakosti i zasjedama đavolskim budi nam zaklon! Neka mu zapovjedi Bog, ponizno molimo, i ti, vojvodo vojske nebeske, Sotonu i druge duhove zlobne koji svijetom obilaze na propast duša božanskom jakošću u pakao protjeraj!  Amen!

Rastimo u Gospodinu

SVETA MISA SUBOTA ROKOVCI 29.01.2022 18.30 sati + iz ob. Jelke i Luke Tomković

X