NASLOVNICA, ŽIVOT CRKVE

Ovako se štiti svećenik od sustavnih napada

Ovako se štiti svećenik od sustavnih napada

“Demoni su me napadali”, rekao je svećenik i egzorcist mons, Stephen Rosseti, “pa sam zgrabio svoju krunicu i podigao je. Odmah su bili poništeni i pobjegli.” “Kao egzorcisti, mi smo posebna meta Sotone. Sve u svemu, zaštićeni smo, ali na našim leđima ostaje demonska jabuka (kušnja). Svake noći škropim svoju sobu svetom vodom i zazivam Djevicu i svetog Mihaela prije spavanja. I spavam, kao što idem kroz dan, s krunicom u rukama, rekao je pa podjelio još neka svjedočanstva o krunici kao o oružju potrebnom za ovo vrijeme.

Sveti Bartolo Longo , apostol krunice, bio je slomljen opsjednućem. Prije obraćenja bio je sotonist. Ali proganjala ga je ideja da je ostao posvećen sotoni i predodređen za pakao. Bio je na rubu očaja i samoubojstva. U očaju je počeo moliti krunicu. Njegova odanost krunici izbacivala je ove mentalne napade i misli iz njegove glave i bila je oruđe njegova puta prema svetosti.

Krunica svetog Josipa

Papa Pio XI je napisao: “Krunica je moćno oružje protiv demona. Oni bježe”

 

Padre Pio je rekao: “Krunica je oružje za ova vremena.”

U našim seansama egzorcizma, dok svećenik moli svečani obred, često imamo prisutne laike koji mole krunicu. Vlč. Gabriel Amorth, bivši egzorcist Rima, prisjetio se susreta sa Sotonom. Zli, koji je bio prisiljen reći istinu, rekao je: “Svaka Zdravo Marijo  za mene je udarac u glavu; da kršćani znaju snagu krunice, to bi bio moj kraj!”

https://www.dnevno.hr/category/vjera/

 

Odgovori

SVETA MISA SUBOTA ROKOVCI 29.01.2022 18.30 sati + iz ob. Jelke i Luke Tomković

X