MOLITVE

Molitva anđelu čuvaru

Dođi anđele, čuvaru moj.

Molitva anđelu čuvaru

Čuvaj me! Brani me od đavla i od ljudi.

Čuvaj moje oči da ne vide ono što ne trebaju vidjeti, čuvaj moje uši da ne čuju ono što ne trebaju čuti, čuvaj moj razum i moje srce da ne mislim o onome o čemu ne trebam razmišljati, čuvaj moja usta da ne govore riječi koje ne trebam govoriti.

Čuvaj me od ponosa, oholosti, zavisti, lijenosti, bludnosti, srditosti i svake grešne neumjerenosti.

https://vjeraufanjeljubav.com.hr/ klikni i moli

Čuvaj moje zdravlje i sve ono što mi pripada po Božjem milosrđu.

Potiči me da što češće susrećem Boga u molitvi, u sakramentima, u Riječi Božjoj, a posebno u Euharistiji.

Potiči me na iskrenu zahvalnost prema Bogu i svima onima koji mi čine dobro. Bez prestanka me potiči na ljubav i poštovanje prema bližnjima.

Potiči me da svoj posao i svoje dužnosti vršim odgovorno, mudro i s ljubavlju. Potiči u meni neprestanu želju za promjenom u bolju osobu.

Related image

Potiči me da svojim primjerom i riječju u pravo vrijeme i na pravi način svjedočim svoju vjeru u Krista spasitelja i otkupitelja.

Čuvaj me od nemira i straha. Bog te je poslao k meni da mi pomogneš baštiniti nebo.

Molitva anđelu čuvaru za zaštitu klikni i moli

Potiči me da neprestano surađujem s Duhom Svetim i da se uzdam u pomoć svetih, posebno Blažene Djevice Marije. Anđele, čuvaru moj, dovedi me sigurno u Kraljevstvo nebesko, u novo nebo i novu zemlju, gdje vlada mir, pravednost i ljubav.

I oprosti mi što se do sada nisam toliko pouzdavao/la u tvoju pomoć i što sam ti svojom nevjerom onemogućio/la da mi služiš onako kako želite ti i Isus, koji mi te poslao. Amen.

Izvor:book.hr

%d blogeri kao ovaj: