MOLITVE, NASLOVNICA

Molitva za unutarnje ozdravljenje

izvor slika medjugorje-news.com

Gospodine Isuse, ti si došao da ozdraviš ranjena i tjeskobna srca.
Molim te da ozdraviš traume koje izazivaju nemire u mom srcu; molim te, na poseban način, da ozdraviš ono što je uzrok grijehu.
Molim te da uđeš u moj život i ozdraviš me od duševnih rana koje su me snašle u djetinjoj dobi i od onih rana zadobivenih tijekom cijeloga života. Gospodine Isuse, tebi su poznati moji problemi, sve ih stavljam u tvoje Srce. Molim te, u snazi one velike rane otvorene na tvom Srcu, da ozdraviš male rane na mom srcu. Ozdravi rane u mom sjećanju, da ništa od onoga što mi se dogodilo ne bude izvorom boli, tjeskobe i zabrinutosti.
Hoću oprostiti svima onima koji su me uvrijedili; pogledaj na one nutarnje rane zbog kojih nisam sposoban oprostiti. Ti, koji si došao izliječiti srca slomljena, ozdravi moje srce. Ozdravi, Gospodine, one moje intimne rane koje su uzrok tjelesnim bolestima. Darujem ti svoje srce, primi ga, Gospodine, očisti ga i daj mi osjećaje tvoga Božanskog Srca. Pomozi mi da budem ponizan i blag. Udijeli mi, Gospodine, ozdravljenje od boli koja me pritišće zbog smrti dragih osoba. Daj da mogu ponovno zadobiti mir i radost zbog sigurnosti da si ti Uskrsnuće i Život. Učini me vjerodostojnim svjedokom tvoga Uskrsnuća, tvoje pobjede nad grijehom i smrću, tvoje prisutnosti kao Živoga među nama.
Amen. Zdravo, Marijo…

PIŠITE SVOJE KOMENTARE

%d blogeri kao ovaj: