MOLITVE, NASLOVNICA

MOLITVA ZA DOMOVINU HRVATSKU

Image by Websi from Pixabay

 

Isuse, znaš da je naša domovina Hrvatska ranjena i da nosi duboke ožiljke još od davnih vremena.

Ranjavali su je razni osvajači, rušili i palili crkve i svetišta i zadnji Domovinski rat je bio krvav. Branitelji su pali i položili živote a oni koji su  preživjeli žive u tuzi i brizi jer   neprijatelji žele zauzeti i pokoriti Hrvatsku. Danas ranjavamo Hrvatsku i razaramo je sa topništvom naših grijeha.

Veliki broj   Hrvata sami duhovno razaraju i uništavaju Hrvatsku svojim bogopsovkama, abortusima, kriminalom i drugim zlom koje   prihvaćaju zdravo za gotovo.

Plod naših grijeha su razne prirodne katastrofe, egzodusi i odlazak mladih u bijeli svijet gdje će na žalost  mnogi i zauvijek ostati.

Propadaju nam poduzeća i ljudi gube radna mjesta i završavaju na ulici. Isuse, molim Te da uništiš svako zlo nad Lijepom našom domovinom Hrvatskom i da hrvatski narod oslobodiš od bogopsovke.

Prosvijetli pamet svim mladićima i djevojkama kako bi bili savjesni i odgovorni. Neka mladi hodaju u predbačnoj čistoći i neka se nikada riječ abortusne čuje i neka se nikada ne izvršava.

Neka nestanu egzodusi i neka se svi Hrvati vrate u svoju domovinu Hrvatsku.

Podari nam gospodarski rast, potakni političare i poslodavce da počnu misliti na egzistencijalne probleme najmanjih i onih koji rade a dobivaju premalu plaću.

Isuse, neka kiša Tvojih blagoslova padne i natopi Hrvatsku i sve njezine stanovnike. Zemljo Hrvatska Bog te blagolovio!Amen.

PRIDRUŽITE SE VIBER KANALU VJERA UFANJE LJUBAV

SVETA MISA ZORNICA SUBOTA ROKOVCI 09/12/2023 06.30 sati + čs. Čirila i čs. Velentina i + iz ob. Nedić,18.30 sati + Marija i Josip Galović

X
%d