IZMOLI SNAŽNU MOLITVU BOŽJEM MILOSRĐU

Izmoli snažnu molitvu Božjem milosrđu!

Toliko  često kao što dišu moje grudi, toliko često kao što bije moje srce, toliko često kao što krv pulsira mojim tijelom, toliko tisuća puta slavim Tvoje Milosrđe, o Presveto Trojstvo.

Želim se sva pretvoriti u Tvoje Milosrđe da bih tako bila tvoja živa slika.  O, Gospodine, ovo najveće Božje svojstvo, Tvoje neizmjerno  Milosrđe, neka dospije do mog bližnjeg kroz moje srce i moju dušu.

Pomozi mi, o Gospodine,  da moje oči gledaju milosrdno, da nikada ne sumnjičim i ne sudim po vanjštini, nego spoznajem što je lijepo u dušama mojih bližnjih i pomažem im.

NAJAVA Krunica Božjeg milosrđa 28. rujna u 15 sati na ulicama gradova diljem svijeta - Međugorje Info

Pomozi mi,  da moje slušanje bude milosrdno, da budem naklonjena potrebama svojih bližnjih, da moje uši ne ostanu ravnodušne za boli i žalopojke bližnjih.

Pomozi mi, Gospodine,  da moj jezik bude milosrdan, da nikad prezirno ne govorim o svojim bližnjima, nego da za svakog imam riječ utjehe i praštanja.

Pomozi mi, Gospodine,  da moje ruke budu milosrdne i pune dobrih djela,  da svojim bližnjima činim samo dobro, a teže i mučnije poslove uzimam na sebe.

Pomozi mi,  da moje noge budu milosrdne, da mojim bližnjima žure uvijek u pomoć i svladavaju vlastitu iznemoglost i umornost.

Božansko milosrđe

Moj pravi odmor neka je u službi bližnjima.

Pomozi mi, Gospodine,  da moje srce bude milosrdno, da osjećam sve patnje bližnjeg,  da nikom ne uskratim svoje srce, da iskreno susrećem i one za koje znam da će zloupotrijebiti moju dobrotu.

Ja sama zatvorit ću se u Srce Milosrdnog Isusa.

O vlastitim patnjama šutjet ću.

O, moj Gospodine, neka Tvoje Milosrđe počiva u mom srcu.

Ti Sam zapovijedaš mi da se vježbam u tri stupnja milosrđa: Prvo: djelo milosrđa  svake vrste. Drugo: milosrdna riječ  što djelom ne mogu izvršiti neka se ostvari riječima. Treće: molitva što ne mogu ostvariti ni djelom ni milosrdnom riječju,to uvijek mogu molitvom.

Svoju molitvu proširujem tamo, kamo ne mogu dospjeti tjelesno.

O moj Isuse, promijeni me u Sebe, jer Ti sve možeš.

Bitno.net