Hvala Ti Gospodine za noć koja je iza nas

Hvala Ti Gospodine za noć koja je iza nas
Za Anđele i sve svete koji u Ti Duhu Tvojoj Slavi podižu glas Jer Ti si jedini Svet jedini Gospodin Trojedini Svemočni Bogm Otac Sin i Duh Svetim .
Vjetujem Oce da si sada ovdje ovog jutra Da me milujes i každes “Ne noj se” Ja sam s tobom”Ti znas Oče sto mi sve leži na srcu Sve moje želje i htjenja i čuješ najtiši šapat moj Hvala Ti iz dubine srca i za neprospavanu noc i za dočekano jutro i za svaki blagoslov Tvoj..
Oprosti mi Oče ako imam velika očekivanja od Tebe ali samo se u Tebe pouzdajem u Tebe vjerujem i Tebi se predajem.Upravljaj mojim koracima da me noge nose tamo gdje želiš da idem.Pošalji me i ja ču poči.
Tvoj Dveti Fuh neka upravlja mojim jezikom da govori samo ono što od Tebe dolazi Ljubim Te Oče. Ljubim Te Isuse Kriste sine Božji i danas Te odabirem za svog Gospodina i Spasitelja.
Vodi me Isuse Ucini srce moje povsrcu svome da mogu prepoznati potrebe drugih Tebi na hvalu čast i slavu
Duse Svzti dođi ispuni me i osposobi za rad da marljivo radi Bigu Ocu na Dlavu i čast.
Molim Te Oče za sve bolesne da im pošalješ Duha snage i strpljivosti i dar ozdravljenja i iscjeljenja
Molim Te da sto više ljudi čuje Tvoju Riječ da dopre do njihovih srca i udjeli im mir Onaj isti mir koji si Iduse udjelio apostolima kad si rekzo “Mir Vama”Neka Tvoj mir ispuni svzko srce i svaki dom na slavu Boga Oca Amen